Microsoft 365 och Dynamics 365 Sales Professional – bättre tillsammans del II

Pandemin förändrade i grunden köp och försäljning inom B2B, och 42 % av de amerikanska säljarna rapporterade att deras organisation har färre säljare än före COVID-19. I den här andra delen av en infografikserie om hur man blir en Microsoft 365 & Dynamic 365 Sales Professional, får du exempel på frågor som säljare bör ställa för att föra samtalet till Business Decision Makers (BDMs). Kolla in tabellen med hänvisningar till specifika frågor för specifika ledningsgrupper. Oavsett om du säljer till små och medelstora företag och har möjlighet att prata med en försäljningschef, försäljningschef eller säljverksamhetschef kommer dessa användbara tips att sätta dig i rörelse. (Obs: Den här infografiken är endast avsedd för partners.)

Read More…