Vad kunderna förväntar sig av sin digitala upplevelse

Kundernas behov utvecklas i en rasande takt i den digitala världen. När pandemin tvingade företagen att slutföra sin digitala omvandling fokuserade varumärkena starkt på att åtgärda tekniska svagheter och eliminera friktion på digitala plattformar. En sömlös digital resa var en gång i tiden en differentieringsfaktor för företag, men nu är det ett krav – en grundläggande nödvändighet. För att få en verklig konkurrensfördel på dagens marknad måste digitala företag prioritera personliga upplevelser i sina kundresor. Personalisering är nästa "måste-ha"-funktion för kundupplevelser som kommer att definiera 2022 och 2023. Läs mer om vad globala företagsledare säger om hur de ska ta sig an situationen och använda ny teknik för att prioritera kundanpassning.

Read More…