Columbia Sportswear får flexibilitet och ökad försäljning med Dynamics 365

Columbia Sportswear valde Microsoft 365 som sin marknadsföringspartner för att marknadsföra sina kläder och produktlinjer så att aktiva människor kan hålla sig aktiva utomhus. Microsoft Dynamics 365 har förändrat deras sätt att sköta sin butiksverksamhet och backend, vilket har gjort det möjligt för dem att utöka kapaciteten och förkorta kassatiderna. Microsoft Connected Store gör det möjligt för företaget att få en bättre förståelse för kundens resa. Och med Dynamics 365 Commerce rör sig tekniken snabbare än Columbia någonsin kunnat föreställa sig. Företaget kan hålla jämna steg med sina kunder och låta de anställda fortsätta göra det de älskar genom att digitalt omvandla och effektivisera verksamheten. Tack vare ökad effektivitet i personalstyrkan, snabbare och mer flexibel kundservice och ökad medvetenhet om lagerhållningen har Columbia kunnat blomstra och hålla sin passion för friluftsliv vid liv.