Virgin Atlantic når nya höjder med innovationer som drivs av Microsoft Cloud

Virgin Atlantic valde Microsoft 365 som plattform för sin digitala omvandling för att stödja den digitalisering som kommer att hålla flygbolaget i framkant i branschen. Med säkerheten i fokus skapade de en app med Teams för att hjälpa dem att bättre hantera sin flotta och få en bättre bild av potentiella underhållsförseningar. Virgin kunde påskynda processer och förbättra uppgifter efter att ha gått igenom den här omvandlingsfasen – inklusive införandet av säkerhetsverktyg som Microsoft Defender. Att ha tillgång till ett brett utbud av moderna samarbetsverktyg och snabba lösningar hjälpte dem att samordna sin personalstyrka. Microsoft Teams spelar nu en viktig roll i deras hybridarbetskraft. Läs kundens framgångshistoria och lär dig hur Microsoft 365 kan bidra till att förbättra den övergripande effektiviteten och arbetsprocesserna i alla organisationer.

Read More…