Aktivera digital försäljning: Ett holistiskt tillvägagångssätt

Kunderna har förändrats mer än vi tror. De har mycket tillgång till information via sociala och digitala kanaler, och de använder den för att fatta bättre och mer välgrundade beslut. Hur har försäljningen förändrats i takt med att kundernas möjligheter till forskning och engagemang har blivit mer digitala och avancerade? För att kunna konkurrera effektivt måste företag ta ett mer holistiskt grepp för att påskynda intäktsresultaten genom att omvandla försäljningen med en intelligent, heltäckande digital samarbetsplattform för försäljning. Verktyg som Dynamics 365, Office 365, Azure och Power Platform arbetar för att integrera data och AI. Se infografiken för att lära dig hur Microsoft närmar sig digital försäljning för att integrera marknadsföring, handel och försäljning för att leverera moderna kundupplevelser.

Read More…